Huldiging Samenspelfond.

Samenspelfond Flevoland

Zaterdagmiddag 27/11/2021 hebben wij de Kampioenen van het Samenspelfond Flevoland gehuldigd allen proficiat.

Wij hadden zoals vaak gebruikelijk is na afloop nog een zaalverkoop van een aantal geschonken bonnen (een 13-tal) van liefhebbers uit de regio en daarbuiten. Dank hiervoor.

U heeft op deze bonnen op internet een voor bieding kunnen doen op onze site Bonnenverkoop Lelystad. Wij willen deze liefhebbers danken voor hun bijdrage. En de kopers wensen we succes met hun aankoop/aankopen.

De volgende Bonnen: Bon 2: Chr. Wanrooij, Bon 7: Comb. de Graaf/Gernaat, Bon 8: Jan Grootoonk, Bon 11: Coen Brugman, Bon 12: Comb.Huigens-v/d Molen en Bon 13: Jaap Mazee zijn in de zaal overboden de ander gaan naar de internet bieder.

Samenspel fond Flevoland.

Huldiging Samenspelfond.
Schuiven naar boven